973.932 – fortsatt kod för USA:s historia

Valet i USA har tagit stor plats i massmedia, både i USA och i Sverige. Även Deweysystemet påverkas av valet. Om Mitt Romney blivit vald skulle det blivit en ny  Deweykod för USA:s historia. Nu fortsätter koden för Barack Obamas ämbetsperiod i fyra år till. Att det är lätt att ändra är en stor fördel med WebDewey jämfört med att använda tryckta utgåvor.

Skärmdump från WebDewey på 973.9

Det här inlägget postades i 900 Historia & geografi och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>