92 personer anmälda till användarmötet 9/4

Anmälningstiden för det första svenska användarmötet för Dewey har nu gått. Vi blir 92 personer från skolbibliotek, folkbibliotek, universitetsbibliotek, specialbibliotek, KB  m.fl. som träffas 9/4. Det ska bli kul!

11/4 deltar jag i det EDUG, det europeiska användarmötet i Oslo och håller en presentation om Sverige: Dewey in Sweden : still a project? Jag hittade då denna trevliga bild på projektgruppen för Dewey.

Deweyprojektet hade det också kul.

Det här inlägget postades i Möten & konferenser och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>