Deweyrummet 24 november tema: idé- och lärdomshistoria, vetenskapshistoria och filosofi

Temat för Deweyrummet 24 november är idé- och lärdomshistoria, vetenskapshistoria och filosofi. Vi ska försöka reda ut hur olika typer av idé- och lärdomshistoriska och vetenskapshistoriska verk klassificeras i Dewey och kommer mestadels att röra oss inom klasserna 001 Kunskap och 100 Filosofi & psykologi, men troligen också ibland hamna inom helt andra deweyklasser.

Välkommen att anmäla er senast samma dag kl 11.30. Som vanligt tar vi tacksamt emot frågor och exempel på svårklassificerad litteratur inom detta område i förväg eller på plats i Deweyrummet. Anvisningar för hur du gör för att delta finns här

Det här inlägget postades i 000 Datavetenskap, information och allmänna verk, 100 Filosofi & psykologi, Deweyrummet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.