6 mars finns hela DDK 23 på svenska

Uppdateringen av den svenska översättningen av Dewey till den 23:e upplagan pågår, och vi har nu ett planerat slutdatum för arbetet. 6 mars kommer alla avdelningar att finnas på svenska i svenska WebDewey, enligt den blandade modellen. Den blandade modellen innebär att alla klasser i den förkortade utgåvan och alla klasser som har motsvarigheter i SAB-systemet har översatts till svenska, medan resten kvarstår på engelska.

Förhoppningsvis kommer en del huvudklasser och avdelningar att bli tillgängliga redan innan dess. 610 Medicin & hälsa finns på svenska i den 23:e upplagan ända sedan lanseringen 17 december. Förra veckan blev 620 Ingenjörsvetenskaper tillgänglig.

Det här inlägget postades i 600 Teknik, DDC23, WebDewey. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.