150 Psykologi – presentation och inspelning från gårdagens Deweyrum

Nu finns gårdagens virtuella Deweyrum om 150 psykologi att ta del av som inspelning. Det går också att ta  del bara av powerpointpresentationen, här. Varken deltagarnas webbkameror  eller chatten syns i inspelningen. När det blir tyst beror det oftast på att någon deltagare skriver i chatten och vi andra läser det. Vi ser över detta till nästa gång, och försöker få även chatten och webbkamerorna synliga.

Det är första gången vi spelar in ett Deweyrum direkt i Adobe Connect och gör det tillgängligt i efterhand. Vi vill därför gärna ha era synpunkter på hur det fungerar. Är det nåot vi bör göra annorlunda i kommande inspelningar avDeweyrum? Skicka e-post till dewey[snabel-a]kb.se eller kommentera här

Det här inlägget postades i 100 Filosofi & psykologi, DDC23, Deweyrummet, Inspelningar och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.