Virtuellt Deweyrum om Dewey på folkbibliotek

Onsdag 1/2 kl 13:30-14:30 handlar det virtuella Deweyrummet om Dewey på folkbibliotek. Vi pratar om bakgrund, folkbibliotek som använder Dewey, hylluppställningar, problem som ska lösas mm. Välkommen att ge synpunkter och att ställa frågor.

Om du vill veta mer om Dewey som klassifikationssystem kan du se filmerna från Dewey för nybörjare 25/1.

Hur fungerar det virtuella Deweyrummet? Anmäl dig gärna senast samma dag kl 11:30 till dewey[snabel-a]kb.se. Det virtuella Deweyrummet fungerar också bra för diskussion men då är det svårt att vara många. Läs mer om hur du deltar. OBS! om du missat att anmäla dig så prova att gå in i alla fall!

Det här inlägget postades i Deweyrummet, Folk- och skolbibliotek. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.