Deweyrummet WebDewey för nybörjare – film och lathund

Förra veckans virtuella Deweyrum var en genomgång av WebDewey för nybörjare. Inspelningen finns nu att ta del av här. Längd: 57 minuter. Det finns också en kort sammanfattning med en lathund till vanliga tecken och symboler (som jag faktiskt aldrig visade under Deweyrummet).

Du som vill ha en genomgång av andra verktyg i deweyarbetet, till exempel bra källor till deweykoder, är välkommen att delta i morgondagens Deweyrum, som har detta tema. Här finns det en hel del nyheter, så Deweyrummet lämpar sig även för den vana deweyanvändaren.

Det här inlägget postades i DDC23, Deweyrummet, Inspelningar, WebDewey. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.