Projektrapport klar

Rapporten för projektet ”Dewey för folk- och skolbibliotek” är nu klar: Dewey för folk- och skolbibliotek – projektrapport. Ny URL, eftersom rapporten nu ligger på KB:s webbsidor.

Projektet pågick 20111114-20120309

Det här inlägget postades i Folk- och skolbibliotek, Hylluppställning. Bokmärk permalänken.

3 svar på Projektrapport klar

 1. Astrid Deppert skriver:

  Harriet har gjort ett gediget arbete! Men efterklokt undrar jag varför hon inte också fick uppdraget att försöka ge en konsekvensbeskrivning för de skolbibliotek som inte (nu/än/aldrig) har för avsikt att övergå till Dewey?

 2. Magdalena Svanberg skriver:

  Nu finns rapporten upplagd på KB:s webbsidor. URL:en är http://www.kb.se/dokument/Bibliotek/utredn_rapporter/2012/Deweyrapport_20120419.pdf

 3. Harriet Aagaard skriver:

  Skolbiblioteken ingick i mitt uppdrag, men det fanns inte någon möjlighet att under projekttiden göra en gedigen konsekvensbeskrivning för skolbibliotek. Eftersom jag själv arbetar på folkbibliotek och använder bibliotekssystemet Bookit hade jag mycket ”gratis” vilket underlättade. I mitt pilotbibliotek Sigtuna ingår skolbibliotek i samma Bookit-installation, men även om Arlandagymnasiet deltog i min undervisning så var de inte intresserade av att börja arbeta med Dewey just då.

  KB finns kvar som stöd i Deweyfrågor även för skolbibliotek och det borde vara möjligt att arbeta mer med skolbibliotek och Dewey i höst.

Kommentarer är stängda.