Dewey på Biblioteksdagarna 2012 i Norrköping

Biblioteksdagarna 2012 LoggaEtt sista minuten-tips för deweyintresserade som besöker Biblioteksdagarna i Norrköping 2012. Eva-Lisa Holm Granath, projektledare och Christina Demel, systembibli0tekarie, båda Linköpings UB, håller ett seminarium med titeln
Dewey i praktiken – utmaningar och lösningar!

Linköpings universitetsbibliotek har nu mer än 60.000 böcker uppställda enligt DDK och Eva-Lisa och Christina kommer att ge en praktisk beskrivning av LiUB:s implementering av Dewey som klassifikations- och hylluppställningssystem, från planering och organisation till genomförande och löpande utvärdering. Seminariet äger rum tisdagen 8 maj kl 10.30 och har nummer 5C. Eva-Lisa gjorde en kortare presentation av detta vid det europeiska deweyanvändarmötet (EDUG) i Boston Spa för ett par veckor sedan och vi som var där hade gärna hört den längre versionen också.

Den som vill se ett deweybibliotek i verkliga livet bör också passa på att besöka Campus Norrköpings bibliotek. Studiebesök anordnas. Programmet för Biblioteksdagarna finns här. Linköpings UB:s deweyhyllista finns här.

Det här inlägget postades i Hylluppställning, Möten & konferenser och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.