Nu börjar jag

Jag börjar idag som ansvarig för Deweyfrågor i Sverige. Jag har haft en lång semester i sommar och ser verkligen fram emot att börja jobba. Min kunskapsnivå när det gäller Deweysystemet är inte riktigt på samma nivå som Magdalena Svanbergs, men jag gillar att lära mig nya saker.

Jag kommer direkt ifrån IFLA konferensen i Helsinki och från Satellitkonferensen Beyond libraries – subject metadata in the digital environment and semantic web. Det finns mycket intressant att berätta när jag hunnit smälta alla intryck.

Harriet Aagaard

Det här inlägget postades i Allmänt och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.