Fördjupningskursen 21-22 oktober

Höstens första omgång med den nya tvådagars fördjupningskursen i Dewey ägde rum 21-22 oktober. Kursen ersätter den tidigare veckokursens dag 2-5.  11 intresserade katalogisatörer blev fullproppade med Deweykunskap som är tänkt att fungera som en stabil grund att börja klassficera på. Kursen behöver lite finputsning kan jag se redan nu, men det är först med feedback från deltagarena om hur deras klassificeringsvardag fungerar som det bli klart om kursen behöver ändras eller fungerar bra som den är. Kursmaterial kommer att läggas ut i Katalogisatörens verktygslåda senare i höst när kursen funnit sin form.

Nästa fördjupningskurs blir 21-22/11. Fler kurser under hösten:
Introduktionskurs 26/11, Juridik 27/11.
Anmälan kan göras från http://www.kb.se/aktuellt/utbildningar/2013/. Anmälan till juridikkursen blir möjlig från nästa vecka.

 

 

 

Det här inlägget postades i Utbildning och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.