Bygg nummer i Svenska WebDewey och dela med dig!

I början av juli, precis före semestern, installerades nummerbyggnationshjälpen i Svenska webDewey, beskrivet i ett tidigare blogginlägg. Jag gjorde de en enkel manual för hur man bygger nummer  men uppmanade till att inte skicka byggda nummer som bidrag. De nummer som skickas som bidrag kontrolleras och publiceras sedan som byggda nummer för alla användare av Svenska WebDewey. Nu när hösten är här och nästa alla dagar är arbetsdagar får ni gärna både bygga och skicka era nummer som bidrag till alla användare.

Det är ibland lite knepigt att bygga nummer och ibland går det inte alls. Det kan då bero på att uppdateringar behöver göras i Svenska WebDewey. Rapportera därför era problem med nummerbyggnation till dewey@kb.se.

En ny och mer omfattande manual finns tillgänglig. Där finns anvisningar både för ett enkelt nummer och för  ett mer komplicerat nummer.

idrott_spara

 

Det här inlägget postades i WebDewey och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.