Enkät om användning av Dewey

Förra veckan  skickades länk till enkät om Dewey till katalog- och fjärrlåneansvariga genom Libris sändningslistor. Målet är att få ett bättre grepp om användningen av Dewey på folk- och forskningsbibliotek. Det finns inga siffror på detta och jag hoppas att alla bibliotek svarar på enkäten så vi får ett bättre kunskapsläge om Dewey på svenska bibliotek.

Enkäten omfattar inte skolbibliotek. Det beror inte på att vi inte är intresserade av skolbibliotek, men för att skolbiblioteken är många och att det är svårt att få tag på alla. I stället ber jag skol- och gymnasiebibliotek med tankar eller planer om Dewey att kontakta mig.

Hittills har 296 bibliotek svarat. Fortsätt att svara – det vore fantastiskt med ett 100 % svarsresultat! Resultatet kommer att presenteras på användarmötet 10/4 – mer information om användarmötet och möjlighet att anmäla sig kommer snart, men boka dagen redan nu.

surveymonkeybörjanHittills överväger SAB som klassifikationssystem!

Det här inlägget postades i Allmänt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.