Deweyrummet 8 september: kartkurs light

Förra veckan anordnade vi en deweykurs för kart- och bildbibliotekarier – med god hjälp av just kart- och bildbibliotekarier som stod för att ta fram övningsexempel till kursen. Vi lärde oss mycket om att klassifcera kartor och bilder, och vi hoppas att deltagarna också gjorde det.

För vanliga bibliotekarier, och för kartbibliotekarier som inte var med ägnar vi nu ett Deweyrum åt just kartor. Det blir en kortversion av kursen med fokus på den typ av kartor som många bibliotek har. Vi tänker göra samma sak med bilddelen vid ett senare tillfälle under hösten.

Anmäl er till dewey[snabel-a]kb.se senast 11.30 samma dag. Anvisningar om hur man gör för att delta finns i bloggens huvud, under rubriken Deweyrummet.

Det här inlägget postades i 900 Historia & geografi, Deweyrummet och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.