7 mars nytt datum för 23:e upplagan på svenska

Planerat datum för den 23:e upplagan på svenska (fortfarande enligt den blandade modellen med innehåll långt ner i hierarkierna på engelska) var 6 mars, men vi skjuter nu på lanseringen till 7 mars.  Inga oväntade förseningar har drabbat oss, (nästan) allt är faktiskt klart, utan orsaken är att både Pia och jag är upptagna med undervisning av studenter i Umeå hela dagen imorgon. Vi vill gärna vara på plats vid våra datorer, kolla att allt fungerar, och kunna ta itu med eventuella problem på lanseringsdagen.

Deweykoderna i auktoritetsposterna för ämnesord och namn har uppdaterats till den 23:e upplagan, vilket gör att alla mappade ämnesord och namn att visas och vara sökbara i WebDewey när man valt den 23:e upplagan.

Märk 7 mars med orange eller terrakotta i almanackan, alltså.

Det här inlägget postades i DDC23, WebDewey. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.