Deweyrum 29 mars – Konverteringstabellen

I Deweyrummet torsdag 29 mars kl 13.30-14.30 gör vi en djupdykning i Konverteringstabellen Dewey-SAB. Vad står de olika symbolerna för? Vad innebär det att koder är exakta motsvarigheter? För vissa deweynummer har det skett förändringar mellan den 22:a och den 23:e upplagan, hur visas det i konverteringstabellen? Hur kan Konverteringstabellen användas i det praktiska arbetet?

Anmäl dig senast samma dag kl 11.30, om du vill vara med. Mer information om vad Deweyrummet är finns här.

Deweyrummen under resterande delen av våren är under planering, information kommer snart. Ämnen vi tänker ta upp är 004-006 Datavetenskap, företag och industrier, deweykoder för databaser, men det är ännu inte fastställt vilket datum som gäller för respektive tema.

Det här inlägget postades i DDC23, Deweyrummet och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.